Word supporter van Catenaccio (en win een boek)!

Vandaag introduceren we iets nieuws: Catenaccio supporterschap. Dat is een soort lidmaatschap, maar dan in voetbaltermen. Voor 2,99 euro per maand krijg je toegang tot al onze artikelen en moedig je ons aan om nóg meer en nog betere artikelen te schrijven.

Je kunt je nu opgeven voor een gratis proeflidmaatschap via de Blendle-button onderaan dit artikel of in Blendle (zij verzorgen de techniek achter het lidmaatschap). Je leest dan een maand lang al onze artikelen gratis in Blendle en op onze site, zodat je meteen gebakken zit tijdens het EK. Daarna loopt het abonnement automatisch af en kan je zelf kiezen of je hem omzet naar een betaald supporterschap. 

Onder onze eerste honderd supporters verloten we een prachtige Johan Cruijff-poster. Onder alle supporters verloten we na 19 juni enkele exemplaren van het boek Soccermatics van David J. Sumpter.

De redactie van Catenaccio schudt Blendle-oprichter Marten Blankesteijn de hand op de introductie van het abonnementsmodel.

De zolderkamerredactie van Catenaccio schudt Blendle-oprichter Marten Blankesteijn (herkenbaar aan Blendle-vestje) de hand op de introductie van het abonnementsmodel.

 

Waarom zoeken jullie supporters?

Het supporterschap is vooral bedoeld voor mensen die Catenaccio willen helpen zich verder te ontwikkelen. Op dit moment is Catenaccio volledig afhankelijk van de inkomsten uit de losse verkoop van artikelen. Met supporterschap hopen we dit aan te vullen met een meer duurzame inkomstenstroom. Als we kunnen rekenen op een vast bedrag per jaar, kunnen we daar onze plannen op baseren. Ook kunnen we daarmee mensen fatsoenlijk betalen die willen schrijven over onderwerpen die misschien minder lucratief zijn, maar desalniettemin verdienen om opgeschreven te worden.

Wat krijg ik in ruil voor dat supporterschap?

We schrijven zo’n vier tot tien artikelen per maand, die je als supporter zonder gedoe direct kunt lezen op deze site en in Blendle. Vier tot tien is niet zo veel natuurlijk – dat is omdat we ervoor gekozen hebben om alléén wat te schrijven als er echt iets te melden is. Liever veel energie steken in een paar goede artikelen, dan in heel veel oppervlakkige. 

Waarschijnlijk is je supporterschap niet veel goedkoper dan de som van onze losse artikelen, maar door supporter te worden laat zien dat dat je niet uitmaakt: je wilt gewoon dat wij meer en betere stukken kunnen schrijven!

Onder supporters verloten we enkele exemplaren van het boek Soccermatics

Onder supporters verloten we enkele exemplaren van het boek Soccermatics

Shut up and take my money!

Awesome! En toch mag je de eerste maand gratis op proef lid worden – we hopen dat je daarna wilt blijven. Een paar honderd mensen gingen je in de laatste dagen al voor. Om supporter te worden kan je de Blendle-button gebruiken (kies de abonnements-optie). Je bent daarna automatisch ingelogd op alle platformen om al onze stukken gratis te lezen!

Met de introductie van het Catenaccio supporterschap kan iedereen zelf kiezen hoe de artikelen beschikbaar worden. Niet-supporters kunnen sommige artikelen gratis lezen met betaal-als-je-het-leuk-vond-model, andere artikelen kunnen per stuk worden gekocht op onze site en in Blendle.

[blendlebutton]

[/blendlebutton]

About Thomas Boeschoten

Thomas is uitgever van Catenaccio. Volg Thomas op Twitter | Meer artikelen van Thomas