Gino van Montfort vermist

We zijn vandaag erg geschrokken dat één van onze oprichters, Gino van Montfort, wordt vermist. We hopen maar dat hij snel en ongedeerd gevonden wordt. Als je meer weet, aarzel niet en bel met de politie:  0900-8844.

De politie heeft inmiddels meerdere oproepen verstuurd en er is aandacht voor de vermissing van Gino op regionale televisie en radio. Het officiële politiebericht luidt als volgt:

Datum: 13-10-2012
Tijd bericht: 19:21
Plaats: Beringe

De politie is dringend op zoek naar de 23-jarige Gino van Montfort uit Goirle die sinds zaterdagmorgen rond 02.30 uur wordt vermist vanaf de Kanaalstraat. De man is voor het laatst gezien bij een kermistent op de Kanaalstraat. Zijn familie en vrienden zijn ongerust en hebben de politie ingeschakeld. Gino is een blanke man met een lengte van ongeveer 1.83 m., heeft een normaal postuur en bruin krullend haar. Hij droeg een lichtblauwe blouse met lange mouwen, een grijze spijkerbroek met een laag kruis en lichtbruine schoenen van het merk Vans. Mensen die Gino van Montfort na zaterdagmorgen hebben gezien of weten waar hij nu verblijft, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Inmiddels heeft de politie ook het volgende getweet:

Een foto van de vermiste man is voor de media op te vragen bij Bureau Communicatie van de politie Limburg-Noord.

Van een vriendin van Gino vernemen we het volgende: Gino was gisteren met 3 vrienden naar de kermis (bierhal) in Beringe (Limburg). Hij is daar om half 3 voor het laatst gezien. Er is ’s nachts gezocht, vanochtend en vanmiddag hebben er ongeveer 100 mensen de omgeving uitgekamd. De politie is erbij betrokken en er is een Amber Alert uitgegeven. Telefoongegevens worden gecheckt en het zal op regionale nieuws komen op TV en radio.

We zijn enorm geschrokken door deze berichten, maar hopen vooral dat we ons om niets zorgen maken. Gino, keer snel weer terug jongen!

About Thomas Boeschoten

Thomas is uitgever van Catenaccio. Volg Thomas op Twitter | Meer artikelen van Thomas