Adidas vermarkt El Clásico

De nieuwe reclamecampagne van Adidas, ‘All in’, is de duurste uit de geschiedenis van de onderneming, en is wereldwijd opgezet. Met het oog op de vier Clásico’s in Spanje gingen ze nog een stapje verder.

Adidas laat de sterren van Real en Barcelona schitteren in een spotje dat speciaal opgezet is voor de onderlinge duels in april en mei. Spelers trappen de bal over en weer, waarna de bal bij Messi eindigt, die de tekst ‘Nos vemos en Cibeles’ (We zien elkaar op Cibeles, verwijzend naar het Plaza de Cibeles, waar Real Madrid traditioneel haar titels viert) leest. Hij denkt er vervolgens het zijne van.

Dit vormt natuurlijk een leuke opwarmer voor morgenavond, wanneer de eerste van de twee duels in de Champions League op het menu staat. Adidas is er klaar voor, en wij ook.

Adidas promo El Clasico

About Gino van Montfort

Gino is hoofdredacteur en mede-oprichter van Catenaccio. Hij is al van kinds af aan voor Feyenoord, maar laat in zijn artikelen vooral een merkwaardige interesse zien in clubs, spelers en verhalen uit Zuid-Amerika. Oh, en nu Feyenoord het wat minder doet, hoor je hem vooral over zijn andere grote liefde: Real Madrid. Volg Gino op Twitter | Meer artikelen van Gino